середу, 26 червня 2019 р.

З метою створення у закладах дошкільної освіти системи роботи  щодо формування пізнавальної активності, навичок пошуково - дослідницької діяльності дітей дошкільного віку, підтримки та поширення ефективного педагогічного досвіду, направленого на розвиток інтелектуальних та творчих здібностей дітей дошкільного віку, з 11 березня 2019  року по 15 березня 2019 року у закладі дошкільної освіти № 2 пройшов Тиждень Науки "Сьогодні фантазери, завтра - винахідники!"
У ході Тижня Науки було проведено різноманітні цікаві заходи з дітьми, педагогами та батьками. 
15 березня пройшов День Науки під назвою "Цікава фізика. Що таке звук?". Було переглянуто мультфільм "Що таке звук?", демонстрація дослідів з різними предметами на виявлення звуків. А також діти могли самостійно спробувати і почути звуки, які видають різні предмети. Було дуже цікаво не тільки дітям, але й дорослим!

2 коментарі:

  1. Здравствуйте,Наталья,подскажите,пожалуйста,какую литературу вы используете для занятий,если есть какой-то материал буду очень рада поработать с малышами в этом году,спасибо ,если уделите внимание.

    ВідповістиВидалити
  2. Доброго дня! Пробачте за те, що пізно побачила коментар. Відповім: в тому навчальному році відповідної літератури з пошуково - дослідницької діяльності в мене не було.Я користувалася статтями із журналів, які є у закладі, з методичної літератури та знаходила потрібну мені інформацію у просторах Інтернету. А в цьому навчальному році (2019/2020) купила у видавництві Ліпс, Запоріжжя відповідну літературу: парціальну програму "STREAM - освіта, або Стежинки у Всесвіт" та блоково- тематичне планування освітньої діяльності до цієї парціальної програми. Вся діяльність дітей впродовж дня чітко розписана, інтеграція всіх видів діяльності направлена на пізнавальний розвиток дошкільників, достатня кількість дослідницько - пошукових завдань.
    Ви працюєте з маленькими дітками, а пошуково - дослідницька діяльність для цього віку елементарна і всю потрібну інформацію можна з легкістю знайти у просторах Інтернету. Бажаю Вам творчої наснаги у Вашій кропіткій роботі!

    ВідповістиВидалити